"I wanna rock you, baby..."

Nervosas -Self-Titled

2014. december 23. 01:52 - minden hiába

a2496530246_2.jpgValó igaz, a Nervosas ápolja legbecsesebben a Wipers örökséget, de ha mégsem, akkor is ott vannak az első ötben. Gyönyörűen pengetik azokat a húrokat, igazán punk szívhez szólóan, lüktet, él, velünk együtt pulzál a zene. Ezt pont így kell csinálni. Folyamatos hullámzásban tartják a hallgatót, és nem csak a kitekert-bevadult surf gitárhangok miatt merem mondani ezt. És még annyival kiegészíteném, hogy Greg Sage inspiráló hatásán túl időnként elég komoly Dead Kennedys rajongást érezhető, ami meg természetesen bennem ébreszt még nagyobb rajongást őirántuk.

Egyébként néhány kivételtől eltekintve az összes dal megtalálható valamelyik másik anyagukon, na de hát ez az egyetlen nagylemezük (értsd:LP), és mint ilyen, megérdemli a külön posztot.

És aki ezek miatt nem is akarja birtokolni, csak néha meghallgatni, az itt megteheti:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr647005695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása