"I wanna rock you, baby..."

Marissa Nadler - July

2014. január 14. 09:10 - wovbagger

mn-j.jpg

Aranyhangú Melissával találkoztunk már a freeblogos időkben, de biztos van, akinek nem rémlik, így csak vázlatosan: csináld-magad hozzáállással megáldott zeneszerző-előadóval van dolgunk, aki éteri vagy sötét hangulatú folkban utazik; a blacker Xasthur utolsó lemezén, a Portal of Sorrow-n háttérénekesnőként szerepelt; dalaiban gyakran utal költőkre (pl. Edgar Allan Poe-ra), melyek szövegei a mindennapi élet eseményein alapulnak.

Nadler kisasszony tavaly a Sacred Bones Recordshoz szerződött (miközben korábbi kiadójával, a Bella Unionnal is kapcsolatban maradt), és ott jelent meg új nagylemeze, a July. Az alkotás során segédkezet nyújtottak: Eyvind Kang és Steve Moore (Earth). Ezen kívül minden más változatlan.

Hivatalos / Fácse / BandaTábor

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr175757518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása