"I wanna rock you, baby..."

Dethscalator

2013. október 10. 12:58 - jószívvel.

Dethscalator - European Tour Issue
R-2851688-1303957616.jpgHey Colossus & Dethscalator - Split
R-1923896-1363879126-3476.jpgRacial Golf Course No Bitches
Dethscalator_-_Racial_Golf_Course__No_Bitches.jpg

A Dethscalator beszarás, nem viccelek. Őrület.

Szarja magából a zenei alvilág mostanában a jobbnál jobb noise-rock zenekarokat, de a Dethscalator megugorja még az átlagosan is csak simán faszának mondható mértéket. 

Félelmetes és zavarba ejtő pszichotikus állatok ezek, akik összeharapják és karmolják az arcod, rád öklendezik a savas nyálukat, kilökik a nyugdíjasokat a villamos elé, lerántják az ovisokról a bugyit, és olyan szinten faszkészen vésik be magukat a gerincoszlopodba, hogy az több, mint ünnepi fény! Döglött vadkutyák lenyúzott bőrére hugyozzák fel a noise rock legnagyobbjainak szent nevét, de már most úgy üvöltenek a saját, zseniális hangjukon, hogy attól simán lerohad a hülye fejetek. Kibaszott nagy drogfürdő, sajátosan definiált monotónia és tempó, felfoghatatlan riffek, értelmezhetetlenül megtoszott dalmenetek, mocsadék és dagonya, ameddig az agyad és a nyakad ki nem akad.

Hagyjuk a hülye év végi listát, legyen ez már most kultklasszikus.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr105561814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása