"I wanna rock you, baby..."

Vicious

2013. szeptember 02. 23:12 - minden hiába

vicious-alienated.jpgÉs Igen! A svéd invázió folytatódik. A Vicious mint már említettem, a Masshysteri elődje volt, és The (International) Noise Conspiracy, The Lost Patrol Band, DS-13, Regulations tagokból verbuválódott, de kis ideig tagnak számított a Cult Of Luna basszerosa is. Mellesleg a 2000-es évek egyik legfontosabb punkzenekaráról beszélünk, gyakorlatilag ők (és az Observers) indították útjára ezt az egész mai vékonygitáros, energikus, szomorkásan szenvedélyes retro-modern vonalat a műfajon belül.

A mappában az Alienated nagylemezen kívül meg fogjátok találni self-titled EP-jüket, valamint mindhárom 7 inchesüket (Suicidal Generation, Obsessive és Igen), egyszóval az összes dalukat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csakbennhajogerendazatto.blog.hu/api/trackback/id/tr565492734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása